jaja ik leef nog
Door: Joep
Blijf op de hoogte en volg Joep
21 Februari 2005 | Nieuw Zeeland, Renwick
21 Februari 2005 - 03:52
Joep Zelf:
hoi mensen, ik had ff mijn verhaal aangevuld, en nog wat foto's geplaatst, maar nu zie ik dat ik 2 berichten heb geplaatst. Bij het eerste bericht staan echter de foto's van het abel tasmanpark, en die moeten jullie toch echt ff kijken. Dus ik hoop dat jullie het allemaal vinden. De groetjes,
Joep -
21 Februari 2005 - 10:20
Lobke:
Hey Joepert
Lang niets meer van je gehoord... maar nu ik dit zo allemaal lees snap ik wel waarom!
Over de carnaval ga ik niks meer vertellen, alleen dat je weer wat gemist hebt ;)
Hier is het al dagen achter elkaar aant sneeuwen (van die lekkere natte sneeuw, dus geen sneeuwpoppen helaas) en iedereen is ziek geweest,is ziek, of is het aant worden. Een groot feest hier dus. Ik heb vandaag mijn gewone schoolleventje weer eens opgepakt en mag eindelijk weer eens zelf gaan 'knutselen'. Ook ben ik alvast rond aant kijken voor een stageplekje voor volgend jaar...maar dat schiet nog niet echt op!
nou, have fun daar hè!
Liefs, Lobke -
21 Februari 2005 - 20:17
Roel Custers:
Ja er lebt noch!!
Als ik je verhalen lees en je foto's zie, krijg ik het gevoel dat jij steeds meer leeft en ik steeds minder. Wij loonslaven hier ploegen ons dagelijks door de natte sneeuw, door de file naar ons stressige onbelangrijke werk en genieten van het uitzicht over ut bugkenums veldj. Bah,het wordt tijd voor vakantie. Veel plezier nog!
Roel -
22 Februari 2005 - 02:53
Hi Joep,
ik heb je letter over ge print, Nou vind ik het jammer dat ik die eerdere mails niet gedaan heb, Ik had vandaag een mail van jouw dad. Hij schijnt daar nogal bezig te zijn. Als je groot bent Joep, kun je misschien de zaak overnemen Hierbij de groeten Wiel Mail wel eens gauw terug, Ja die sand flies Joep Daar schijnen de meeste die pas hier komen de meeste last van te hebben. Hier hebben we daar niet zoveel last van Misschien te oud en te taai Ha ha zou Joep zeggen
Joep , see you van Aag... -
22 Februari 2005 - 06:30
Joep Zelf:
Precies Roel ideaal land voor jou hier. Ze leven hier onder het motto, no worry's!! hahaha. Ik vermaak me dus wel. Vergeet trouwens niet allemaal bij het andere verhaal van ik leef nog te kijken, staan de foto's van het park bij!! Zijn echt super!! -
25 Februari 2005 - 23:53
Gerrie:
Heej joep! Lekker warm daar? Hier in ieder geval niet, het vriest hier! Ik ben vorig weekend in Venlo uitgeweest en raad eens wie er naast ons stond uit te gaan.........de heideroosjes, haha leuk he! Wou ik je even laten weten!! Verder is hier alles goed. Groetjes Gerrie -
26 Februari 2005 - 08:12
Joep Zelf:
Hier is het nog altijd warm ja, al is het nu s'morgens wat koeler aan het worden. Maar aangezien ik bezig ben met mijn verslag, zit ik nu wat vaker in een kantoortje met een airco, koud man! Verder zijn we nu netten aan het spannen over de druiven zodat de vogels er niet aan kunnen. Vanbaf deze week beginnen we denk ik ook met bird-scaring, het afschieten van vogels. Klinkt erg ruw wat ik zo gehoord heb, met een quad door de wijngaard rijden en alles afschieten wat je tegenkomt, zal hopelijk toch wel meevallen. Morgen heb ik mijn laatste duiles, en dan ben ik hopelijk weer een certificaat rijker, en wat geld armer, achja. Nog een weekje werken en dan ga ik vakantie vieren hier! Hoe hard vriest het nu? Vind het wel jammer dat ik dit jaar geen vriezen mee maak, vind dat toch ergens altijd wel mooi!! Hoe staat het met de pootaardappelen, staan die al voor te kiemen? De groete -
26 Februari 2005 - 14:48
Paulien+jesse:
Heej! Leuk zo'n vakantie!! Wij zouwden wel eens mee willen gaan!
groetjes Wij ;) -
27 Februari 2005 - 19:35
Aag:
Heb net je fotos gezien . Daar kun je nog van genieten als je weer terug bent in Holland. Je laat deze keer wat meer van je
zelf zien, Zo ik weet een beetje hoe je eruit ziet als je komt. het is erg koud in holland, zo waardeer de warmte hier
Got your e-mail yesterday, Thanks Joep, see you Aag,.. -
28 Februari 2005 - 03:55
Alwin En Jurgen:
Heeey Slappuhh!
Alles lekkerrr? Strakke site oor kerel en flashe foto's. Heb je ook nog tijd om te werken? of is het gewoon lang leve de vakantie? groeten uit het noorden en tot ltrrrz -
28 Februari 2005 - 18:53
Rob:
hey joepie, ik heb zaterdag effe met koen en die van kessel gebabbelt over de zwarte cross. ieder bestelt voor zich eigen kaarten, dus dan hoef je je niet meer druk te maken daarover. we zijn er als eersten bij als de verkoop start. en de volgende keer me niet meer uit bed bellen! ik was nog aan het genieten van de lindeboompjes. doe rustig aan daarachter en geniet ervan. groeten uit het koude naer -
28 Februari 2005 - 21:31
Ivo:
Hey joep,
Goed bezig. Ik kan niet zoveel reageren want het internet is hier echt rete traag. Maar doe geen gekke dingen he. We gaan in augustus wel weer een biertje in Den Bosch pakken!
Groeten Ivo -
01 Maart 2005 - 08:04
Rudy:
Maar....nog geneukt? -
03 Maart 2005 - 10:22
Hi joep ,
Hoe is het daar Joep.We hebben weer een hele week goed weer gehad he Joep. Begint je vacantie de volgende week? wel dan wensen we jouw een goeie
vacantie,Groeten van Aag.. -
07 Maart 2005 - 20:57
Koen Klaessen:
Hey joeperdepoep,
Ik was vanmorge van de partij. Om 5 over 11 begon de verkoop vand e kaarten van de zwartecross. Ik heb er 3 besteld voor ralph pieter en mezelf. We zijn nu ana het kijken voor ene caravan. Misschien kunnen we die van mark hebben ( oom van ralph ) lenen. Hij gata dara mee naar normaal festivals. Btw om half 3 vanmiddag waren ze volgens mij al uitverkocht. Tot sinas.
Koen